Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Plastic slierten reepjes rook blauw

Software engineer - Emmen

Word jij enthousiast van het verder ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties die zowel direct als indirect ondersteunend zijn aan bedrijfs-/productieprocessen binnen een snel groeiend bedrijf? En lijkt het jou wat om te werken in de dynamische wereld van de kunststofrecycling? Dan past deze vacature bij jou!

Wat ga je doen?

  • Je bent projectverantwoordelijk voor de automatisering vanaf het ontwerp tot en met de implementatie in de diverse bedrijfsprocessen met als main focus eerst op locatie Emmen en daarna op diverse locaties (zowel in NL/BE als oost- DE). Deze schrijf en implementeer je grotendeels zelf.
  • Het beheren & verbeteren van bestaande software en systemen.
  • Samen met je ICT collega’s van de andere vestigingen, waarmee je nauw samenwerkt, ben je ook verantwoordelijk voor het goed functioneren van de gehele ICT binnen de groep.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau, WO-niveau is een pré;
  • Je bent communicatief sterk en inventief, denkt oplossingsgericht.
  • Je hebt grote interesse in programmeren van software.
  • Kennis van MS SQL en datamodellering is een plus.
  • Ervaring met ERP is een plus.

Wat bieden wij jou?

Morssinkhof-Rymoplast biedt jou een interessante en uitdagende functie met gevarieerd werk en veel vrijheid en verantwoordelijkheden. We bieden je de ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen en betalen je een marktconform salaris passend bij de zwaarte van de functie. Mogelijkheden tot thuiswerken na een gedegen inwerk periode. Je standplaats zal veelal in het noorden (Emmen) van Nederland zijn. Het is onze intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor de Morssinkhof-Rymoplast groep, een familiebedrijf bestaande uit 10 vestigingen. Morssinkhof – Rymoplast is in Europa een toonaangevende speler op het gebied van kunststofrecycling. Onze bedrijven houden zich bezig met het verwerken van zowel gesorteerde post-consumer, als homogene post-industriële kunststofuitvallen tot zuivere herwonnen grondstoffen. Wij zijn een groeiend en vooruitstrevend bedrijf met ruim 500 enthousiaste medewerkers.

Ja, ik wil deze baan!

Stuur je CV en motivatie naar personeel@morssinkhofplastics.nl en overtuig ons ervan waarom jij onze collega moet worden!

Hopelijk zien we je snel in de dynamische wereld van de kunststofrecycling!

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.