Petfles

Heerenveen

 

Over onze nieuwe fabriek

Ga jij ons helpen onze nieuwe kunststofrecycling fabriek in Heerenveen tot een duurzaam succes te maken?

Wij bouwen een nieuwe hypermoderne recyclingfabriek in Heerenveen. Op Ecopark De Wierde staat inmiddels, naast de kunststofsorteerinstallatie (KSI) van Omrin, HVC en Midwaste, het geraamte van een 15-meter hoog bouwwerk. In april 2019 recyclen en verwerken we hier gesorteerde kunststoffen tot een hoogwaardige secundaire grondstof. Om onze circulaire ambities waar te maken zoeken we collega’s die samen met ons gaan bouwen aan een circulaire toekomst!

Over ons
Wij concentreren ons op de recycling van kunststoffen HDPE, PP, PS en PET en hebben vestigingen in Lichtenvoorde (NL), Laar (D), Zeewolde (NL) en Emmen (NL). In mei 2018 is Groothuis Bouwgroep gestart met de bouw van een nieuwe recyclinginstallatie in Heerenveen: Morssinkhof Plastics Heerenveen. De fabriek moet in april 2019 operationeel zijn. Met innovatieve technologieën en geavanceerde systemen worden afvalstromen verwerkt tot zuivere nieuwe grondstoffen.

 

Voor onze vacatures op de vestiging Heerenveen, maar ook voor de vacatures op de overige vestigingen, verwijzen wij u graag naar de vacature-pagina.

Meer weten over wat we doen? Volg ons op twitter, facebook en Linkedin of bekijk onze bedrijfsfilm:

 

©2018 Morssinkhof Rymoplast - Disclaimer - Sitemap - Algemene voorwaarden