Petfles

Input voor recycling

Morssinkhof Rymoplast is de ideale partner om uw kunststof afval- en/of uitvalstroom soepel en vlot te verwerken. Wij leveren maatwerk in logistieke oplossingen en actieve advisering door onze professionele medewerkers om de flow van uit- en afvallen binnen uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Indien gewenst stellen wij transport- en opslagmiddelen ter beschikking om de inzameling en sortering van de kunststoffen moeiteloos te laten verlopen. In de wetenschap dat wij een marktconforme vergoeding bieden voor uw kunststof uit- en afvallen en de logistieke afwikkeling voor u verzorgen, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten.

Een hoge kwaliteit gerecyclede grondstof vindt zijn basis in zorgvuldig gesorteerde kunststof uit- en afvallen. Wij helpen onze leveranciers daarom graag met het opstellen van de specificaties waaraan de geleverde “input for recycling” moet voldoen en verzorgen de faciliteiten voor de benodigde sortering. Voorbeelden van kunststofsoorten die Morssinkhof Rymoplast verwerkt zijn HDPELDPE, PET, PP en PS. Iedere partij kunststoffen wordt nauwkeurig gecontroleerd op onzuiverheden, vermenging en contaminaties. Morssinkhof Rymoplast geeft haar toeleveranciers pragmatische terugkoppeling op het gebied van logistiek en kwaliteit, zodat processen efficiënt verlopen en er een maximale opbrengst voor de uit- en afvallen wordt gerealiseerd.

Bij Morssinkhof Rymoplast bent u verzekerd van:

  • Maatwerk in logistieke oplossingen voor uw kunststof uitvalstromen;
  • Snelle administratieve en financiële afhandeling van uw uitvalstromen;
  • Gegarandeerde afname en een marktconforme vergoeding voor zorgvuldig geselecteerde kunststofstromen.

Morssinkhof Rymoplast heeft zich in de loop der jaren bewezen als betrouwbare partner met een solide financiële basis voor al uw recyclingsvraagstukken.

©2010 Morssinkhof Rymoplast - Disclaimer - Sitemap - Algemene voorwaarden