Petfles

Het bedrijf

Morssinkhof Rymoplast beschikt over 7 verwerkingslocaties in Europa, ieder met zijn eigen specialisme. Het bedrijf heeft innovatieve technologieën in huis om zowel gesorteerde post-consumer als zuivere post-industriële kunststoffen te verwerken. De ervaren en enthousiaste medewerkers helpen u met een maatwerkadvies voor een financieel en logistiek optimale afhandeling van uw kunststofafvalstromen. Daarnaast staat onze kennis tot uw beschikking bij het selecteren of ontwikkelen van een maalgoed, regranulaat of compound dat volledig aansluit op uw eisen en wensen.
De activiteiten van Morssinkhof Rymoplast zijn onderverdeeld in 2 business units:

Rymoplast
De business unit Rymoplast met vestigingen in Lommel (B), Lichtenvoorde (NL) en Przeczno (PL) is de nummer 1 in de verwerking van PE folie. Naast de verwerking van schone post-industriële productie-uitvallen in Lommel, worden in Lichtenvoorde licht vervuilde post-consumer stromen met behulp van een was- en extrusie proces gereed gemaakt voor hergebruik. Vanuit onze vestiging in Polen bedienen we onze snel groeiende klantenkring in Centraal- en Oost-Europa. Het PE regranulaat van Rymoplast vindt haar weg in diverse folieproducten, variërend van industriële verpakkingen tot vuilniszakken en van draagtassen tot landbouwfolie.

Morssinkhof Plastics
Morssinkhof Plastics met vestigingen in Lichtenvoorde (NL), Laar (D), Zeewolde (NL) en Emmen (NL), concentreert zich op de recycling van HDPE, PP, PS en PET. Morssinkhof Plastics verwerkt zowel gesorteerde post-consumer, als homogene post-industriële uitvallen tot zuivere herwonnen grondstoffen. Met grote zorgvuldigheid worden de kunststoffen geselecteerd welke de basis vormen voor een op maat gemaakte grondstof. Voor de opwaardering van deze kunststoffen wordt een breed scala aan innovatieve technologieën ingezet, met als eindresultaat een product dat een uitstekende vervanging van of aanvulling op uw bestaande grondstofstroom vormt.

©2010 Morssinkhof Rymoplast - Disclaimer - Sitemap - Algemene voorwaarden