Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Plastic slierten reepjes rook blauw

Algemeen Medewerker Technische Dienst - Zeewolde

Heb jij interesse om te werken in een dynamische industriële omgeving waarbij je, je bezig houdt met uitdagingen op het technische vlak, rekening houdend met de kwaliteitsborging, procestechniek en de specifieke wensen van de klant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden voer je uit in 2 ploegendienst. 1e week werk je van 06:00-14:00, 2e week van 14:00-22:00 etc. met aanvullende storingsdienst. In overleg met de hoofd van de Technische Dienst worden aan de verschillende (onderhouds)werkzaamheden prioriteiten toegekend. Je bent hoofdzakelijk bezig met het wisselen van messen en werkt op deze manier actief mee aan het onderhoud van onze machines.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt net als wij een flexibele, no nonsense en hands on instelling. Je bent gek op techniek en vindt het mooi om jouw steentje bij te dragen aan de groei van onze fabriek. Je hebt technisch inzicht en hebt affiniteit met de procesindustrie. Naast messen wisselen ben je ook bereid actief mee te werken met overige technische werkzaamheden. Je bent flexibel en hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder vragen wij:

• Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

• Je beheerst de Nederlandse taal;

• Je hebt affiniteit met techniek;

• Je bent resultaat gericht en kwaliteitsbewust;

• Je hebt een proactieve en nauwkeurige werkhouding.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Morssinkhof Plastics in Zeewolde. Morssinkhof Plastics Zeewolde maakt deel uit van de Morssinkhof – Rymoplast groep en is in Europa een toonaangevende speler op het gebied van kunststofrecycling. In totaal werk je samen met zo’n 200 mensen waarbij we een informele sfeer belangrijk vinden. Het is onze intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.

Zo kun je solliciteren:

Stuur je CV en motivatie naar l.hoogenboom@morssinkhofplastics.nl en overtuig ons ervan waarom jij onze collega moet worden!

Hopelijk zien we je snel in de dynamische wereld van de kunststofrecycling!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld