Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Plastic slierten reepjes rook blauw

Hoofd Technische Dienst - Lichtenvoorde

Wil jij samen met ons werken aan een circulaire toekomst? En ben jij iemand met een gezonde dosis werklust, die het leuk vindt om een afwisselende functie te vervullen? Dan komen we graag in contact met jou!


Wat ga je doen?

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de technische dienst bij Morssinkhof-Rymoplast in Lichtenvoorde. Je houdt je bezig met en bent verantwoordelijk voor het organiseren van het beheer en onderhoud van systemen en het machinepark. Je ontwikkelt een onderhoudsplan, rekening houdend met gebruikersprofielen, technische randvoorwaarden en organisatiedoelstellingen.

Daarnaast ben je dagelijks aanspreekpunt voor de voormannen van het technisch team (circa 10 personen), zet je de lijnen uit en ga je aan de slag met (digitale) professionalisering van de technische afdeling.

Als schakel tussen productie en het technisch team ben je in staat beide belangen te zien. Je weet wensen vanuit de organisatie te vertalen naar technische verbeteringen en geeft hier de juiste prioritering aan. Last but not least heb je een centrale rol in het initiëren, plannen en volbrengen van technische projecten waarbij je in nauw contact staat met het management team.


Wat breng jij mee?

Je hebt net als wij een flexibele, no nonsens en hands-on instelling. Daarnaast zien wij graag:

 • Dat je sterk bent in het motiveren van mensen op een empathische wijze waarbij je betrokkenheid creëert en hen de ruimte biedt zich verder te ontplooien;
 • Dat je op een gestructureerde, duidelijke en transparante wijze werkt en communiceert zowel intern als extern (NL/DE/EN);
 • Minimaal HBO gediplomeerd in de richting van werktuigbouw, (auto)techniek of technische bedrijfskunde met minimaal 3 jaar ervaring in een aansturende functie binnen een productieomgeving;
 • Dat je proactief bent, goed kunt plannen & organiseren en in staat bent te anticiperen op onverwachte situaties;
 • Dat je bekend bent met een digitaal technisch onderhoudsprogramma en MS Office goed beheerst;
 • Dat je bovenal een sociaal, enthousiast, pragmatisch en doortastend persoon bent.


….en dan bieden wij jou:

 • Een uitdagende en afwisselende fulltime job in dagdienst met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een centrale rol met volop technische uitdagingen binnen een internationaal groeiend familiebedrijf;
 • Een goede werksfeer in een gedreven team;
 • Vrijheid en ruimte voor procesverbetering;
 • De ruimte om jouw talenten verder te kunnen ontwikkelen door middel van opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
 • Ruimte om zelf actief mee te denken over de invulling van deze nieuwe functie.


Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Morssinkhof – Rymoplast te Lichtenvoorde, wij zijn in Europa een toonaangevende speler op het gebied van kunststofrecycling. In totaal werken er ongeveer 150 medewerkers bij Morssinkhof – Rymoplast Lichtenvoorde. In ons team is de Achterhoekse mentaliteit kenmerkend. Het is onze intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.


Ja, ik wil deze baan!

Stuur jouw CV en motivatie naar hr@morssinkhofplastics.nl en overtuig ons er tijdens een kennismakingsgesprek en eventueel een assessment van waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Hopelijk zien we je snel in de dynamische wereld van de kunststofrecycling!


Acquisitie naar deze functie wordt niet op prijs gesteld.