Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Plastic slierten reepjes rook blauw

Heftruckmonteur - Zeewolde

Heb jij interesse om te werken in de dynamische en snel groeiende industriële omgeving van kunststof recycling waarin je bezig bent met allerhande uitdagingen op proces technisch gebied ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je bent een ervaren heftruckmonteur en je werkzaamheden zijn in dagdienst. In overleg met de hoofd van de Technische Dienst ben je continue bezig met het onderhouden, repareren en keuren van heftrucks, het opsporen van storingen en deze verhelpen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt net als wij een flexibele, 'no-nonsense en hands-on' instelling. Je bent gek op techniek en vindt het mooi om jouw steentje bij te dragen aan de groei van onze fabriek. Je hebt technisch inzicht en hebt affiniteit met de procesindustrie. Je bent flexibel en hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder vragen wij:

  • Minimaal MBO werk niveau 4 landbouwmechanisatie en/of technicus mobiele werktuigen en/of monteur mobiel intern transport en/of werktuigbouwkunde
  • Ervaring met hydrauliek en verrichten van repareren/afdichten van hydraulische onderdelen ;
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Beheersing van de Nederlandse taal ;
  • Resultaat gericht en kwaliteitsbewust;
  • Flexibel in werktijden;

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Morssinkhof Plastics in Zeewolde. Morssinkhof Plastics Zeewolde maakt deel uit van de Morssinkhof – Rymoplast groep, een familiebedrijf dat in Europa een toonaangevende speler op het gebied van hoogwaardige kunststofrecycling. In totaal werk je samen met zo’n 200 mensen in een platte organisatie. Het is onze intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.

Zo kun je solliciteren:

Stuur je CV en motivatie naar personeel@morssinkhofplastics.nl en overtuig ons ervan waarom jij onze collega moet worden!

Hopelijk zien we je snel in de dynamische wereld van de kunststofrecycling!

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld