Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Plastic slierten reepjes rook blauw

Onderhouds-/storingsmonteur - Zeewolde

Heb jij interesse om te werken in de dynamische en snel groeiende industriële omgeving van kunststof recycling waarin je bezig bent met allerhande uitdagingen op proces technisch gebied ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden worden gedaan in een 2 ploegendienst. In overleg met de ploegleider worden aan verschillende werkzaamheden prioriteiten toegekend. Als onderhouds-/storingsmonteur voer je verschillende technische werkzaamheden uit. Zo ben je bezig met onderhoud, storingen en opbouw van technische installaties en machines. Je denkt mee om bestaande installaties beter en/of veiliger te maken.

Waar zijn wij naar op zoek?

Je hebt net als wij een flexibele, no nonsense en hands on instelling. Je bent gek op techniek en vindt het mooi om jouw steentje bij te dragen aan de groei van onze fabriek. Je hebt technisch inzicht en hebt affiniteit met de procesindustrie. Je vindt het leuk om mee te werken aan de opbouw van machines wat bij Morssinkhof volledig in eigen beheer wordt gedaan. Je bent flexibel en hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder vragen wij:

  • Minimaal MBO werk en denk niveau richting Mechatronica of WTB ;
  • Aanvullende ervaring richting elektrotechniek is een wens ;
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal ;
  • Resultaat gericht en kwaliteitsbewust.

Wat bieden wij:

  • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling d.m.v. cursussen ;
  • Markconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; bij goed functioneren en presteren wordt snel meer dan marktconforme groei mogelijk;
  • ploegentoeslag;
  • Een open, flexibele en informele werksfeer in een sterk en stabiel groeiend familie bedrijf.

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij Morssinkhof Plastics in Zeewolde. Morssinkhof Plastics Zeewolde maakt deel uit van de Morssinkhof – Rymoplast groep, een familiebedrijf dat in Europa een toonaangevende speler op het gebied van hoogwaardige kunststofrecycling. In totaal werk je samen met zo’n 200 mensen in een platte organisatie. Het is onze intentie om een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.

Zo kun je solliciteren:

Stuur je CV en motivatie naar personeel@morssinkhofplastics.nl en overtuig ons ervan waarom jij onze collega moet worden! Hopelijk zien we je snel in de dynamische wereld van de kunststofrecycling!

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld